TAK!

TAK!

Tak til alle jer der har hængt plakater op, delt flyers ud, stemt dørklokker, ringet rundt, deltaget i debatter, snakket med os, har delt jeres tanker og bekymringer med os og ikke mindst har stemt på os!

Takket være jer har vi skrevet historie, da Enhedslisten aldrig har fået så mange stemmer i Høje Taastrup Kommune og Enhedslisten er nu det 3. største parti i Høje Taastrup Kommune!

Vi glæder os til at kunne fortsætte kampen for bedre velfærd, bedre normeringer i vores daginstitutioner og SFO, retssikkerhed for socialt udsatte og borgere med handicap samt kampen for miljøet og klimaet. Kort sagt en rød og grøn kommune i flere farver!

Endvidere er det vidunderligt, at Enhedslisten har haft fremgang over det meste af landet!

Tusind tak for tilliden. Vi vil arbejde hårdt for at leve op til den!